Csirke zseb garnélarákkal mártásban 80 g

Kiegészítő eledel felnőtt macskáknak - ízletes csirkedarabok garnélarákkal és rizzsel ízletes mártásban. Különlegesen rozmaringgal ízesítve.
Csirke zseb garnélarákkal mártásban 80 g
Teljes ár1 764 Ft Áfával
Megvenni
Előfizetés többszörösére 1 db
Ár a db 1 764 Ft MwSt
U výrobce 3 335 dbkét napon belül a begyűjtésre
Kód0110727GyártóONTARIOGarancia24 hónap

Kiegészítő eledel felnőtt macskák számára. Ideális étkezések közötti snackként vagy sz áraztápok feltétjeként.

  • Finom csirkedarabok garnélarákkal és rizzsel ízletes mártásban, amely támogatja a napi folyadékbevitelt.
  • Kifejezetten emésztést elősegítő rozmaringgal ízesítve, amely erős antioxidánsként és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert.
  • Magas csirkehústartalommal, mint kiváló fehérjeforrással és garnélarákkal, amelyek magas tápanyag- és vitamintartalommal rendelkeznek.
  • Gondosan válogatott összetevőkből, színezékek, tartósítószerek és adalékanyagok nélkül készült. Világosan meghatározott összetevők és összetétel akár 100%-ig. Pontosan tudja, hogy mivel eteti macskáját.

Összetevők

Csirke 45%, víz 40,8%, garnéla 8%, zöldborsó 3%, rizs 1%, rizsliszt 1%, burgonyakeményítő 0,8%, guargumi 0,3%, rozmaring 0,1%.

Analitikai összetevők

Nyersfehérje 10%, nyerszsír 0,2%, nyersrost 0,3%, nyershamu 1,5%, nedvességtartalom 88%.

Táplálási utasítások

A napi adag a macska aktivitásától, korától és fajtájától függ. Az ajánlott napi mennyiséget lásd az etetési táblázatban.

A rendszeres adag kiegészítéseként etesse. Hűvös, száraz helyen tárolja. Felbontás után hűtőszekrényben tárolja, és 3 napon belül használja fel. Emberi fogyasztásra nem alkalmas. Biztosítsa a friss, ivóvízhez való hozzáférést.

Szavatossági idő/tételszám/gyártó: a csomagoláson feltüntetve.

GyártóONTARIO
Délka balení14.0000
Šířka balení9.5000
Výška balení2.8000
Leírás
Tento internetový obchod ukládá soubory cookies, které pomáhají k jeho správnému fungování. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte.
Részletes beállításokÖsszes engedélyezése